مرجع تست های دقیق روانشناسی و شخصیت شناسی
psychologytest.fileon.ir

شخصیت شناسی از روی نوشیدنی مورد علاقه

نویسنده : معین | زمان انتشار : 06 مهر 1401 ساعت 18:54

چای یا قهوه؟ این دو نوشیدنی به قدری در دنیا محبوب اند که این سؤال از جنبه‌ی اهمیت دست کمی از پرسش معروف «بودن یا نبودن» ندارد. اما آیا در پس انتخاب ما میان این دو نوشیدنی گرم، چیزی فراتر از مزه‌ی آن‌ها وجود دارد؟

در ادامه می‌خواهیم ببینیم علاقه‌ی ما به چای یا قهوه چه نکاتی را درباره‌ی شخصیت مان آشکار می‌کند.

برونگراها چای را ترجیح می‌دهند

بر اساس نتایج یک نظرسنجی در کشور آمریکا، برونگراها و میانگراها (کسانی که در میانه‌ی طیف درونگرایی-برونگرایی قرار می‌گیرند) معمولاً چای دوست هستند، اما احتمال نوشیدن قهوه در درونگراها بیشتر است. اما نکته‌ای هست که گروه دوم باید به آن توجه داشته باشند: تحقیقات نشان داده مصرف کافئین به برونگراها کمک می‌کند عملکرد بهتری در کار خود داشته باشند و درونگراها بدون کافئین عملکرد بهتری دارند.

قهوه دوست‌ها ریسک پذیرند

تحقیقی نشان داد میان مصرف قهوه و هیجان خواهی، تکانش گری و میل به ریسک پذیری ارتباط وجود دارد، یعنی احتمال لذت بردن از ورزش‌های مخاطره آمیز و اشتیاق برای تجربیات جدید در بین هواداران این نوشیدنی بیشتر است.

کسانی که چای می‌نوشند خواب بهتری دارند

نتایج یک تحقیق نشان داد کسانی که چای را ترجیح می‌دهند در دسته‌ی افرادی قرار می‌گیرند که خواب آن‌ها نه سبک و نه سنگین، بلکه معمولی است. در عین حال، قهوه دوست‌ها ممکن است مشکلات بیشتری از این جهت داشته باشند. این افراد معمولاً خواب سبکی دارند.

چای دوست‌ها نوشیدنی خود را شیرین ترجیح می‌دهند

بر اساس یک نظرسنجی، احتمال استفاده از شکر در نوشیدنی خود در شرکت کنندگانی که چای را به قهوه ترجیح می‌دادند بیشتر بود، در حالی که قهوه دوست‌ها ترجیح می‌دادند نوشیدنی خود را بدون شکر بخورند.

طرفداران قهوه سگ دوست اند

در یک نظرسنجی وقتی از شرکت کنندگان پرسیده شد به سگ‌ها علاقه دارند یا گربه ها، قهوه دوست‌ها بیشتر به سگ‌ها علاقه داشتند و احتمال علاقه به گربه‌ها در آن‌هایی که چای می‌نوشیدند بیشتر بود.

کسانی که چای می‌نوشند معمولاً خلاق ترند

طبق یک پژوهش، مصرف چای به ما کمک می‌کند خلاق‌تر باشیم و رسیدن به ایده‌های جدید را راحت‌تر می‌کند. در عین حال، پژوهش دیگری نشان داده قهوه علیرغم آنکه اثر مثبتی بر خلاقیت ندارد، اما مهارت‌های حل مسأله را تقویت می‌کند.

قهوه دوست‌ها اضطراب بیشتری دارند، اما کمتر افسرده می‌شوند

تحقیقی نشان داد هرچه دانشجویان تکالیف بیشتری در طول ترم تحصیلی خود داشتند مصرف قهوه در آن‌ها بیشتر می‌شد. با توجه به اینکه کافئین یک ماده‌ی محرک است، این امر تصادفی نیست. با این حال، در نوشیدن قهوه یک جنبه‌ی مثبت هم وجود دارد: تحقیقات نشان داده کسانی که زیاد قهوه می‌نوشند، میزان افسردگی در میان آن‌ها ۳۲ درصد کمتر از کسانی است که قهوه نمی‌نوشند. / روزیاتو


منبع: www.salameno.com